Nyhed - Capri Bikes elcykler

Nyhed - Capri Bikes elcykler

Nemlig! Vores kærlighed for smukke cykler af høj kvalitet har ført os til Capri Bikes.

Capri Bikes er født og produceres i Gijón, i det nordlige Spanien. Biciclasica designer, udvikler, lakerer og samler selv cyklerne i egne faciliteter, og sikrer sig derved højeste og ensartet kvalitet - som de selv er herrer over.

Designet læner sig meget op ad de smukke, franske, italienske og spanske cykler, som vi kender fra 70'erne. Men bygget med moderne materialer og teknologi.

Capri Bikes Azur 4 elcykel danmark

Så nu bringer vi dig muligheden for at købe en moderne elcykel, uden det kedelige, standardiserede design, der kendetegner de fleste elcykler i dag. Noget der tilfredsstiller det kræsne øje, og kører som en drøm!

Der er kælet for detaljerne på disse smukke cykler. Lige fra den fantastiske lakering, det integrerede lys i bagskærmen, det klassiske design af stellet, og ikke mindst den fine integratioon af elmotor i baghjulet, kombineret med batteriet, udformet som en klassisk aluminiumsflaske i flaskeholderen. Ligeledes er de usædvanligt lette, de de ligger mellem 16,5 og 17,5 kg i køreklar stand.

Cyklerne produceres i stærkt begrænset antal, og der må forventes leveringstid. Men køreglæden og æstetikken er ventetiden værd mener vi. Og så har naboen med meget stor sandsynlighed ikke en magen til. .. :-)

Vi regner med at have en democykel fra juli måned, så man kan få sig et godt indtryk af kvalitet og design inden køb.

Se modellerne Metz 4 (herrecykel) og Azur 4 (damecykel - mixte) på shoppen, og skriv eller ring hvis du har spørgsmål. Du kan ligeledes tage et kig på Capri Bikes egen hjemmeside her.

Tilbage til blog

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.